U zooplusu vas nagrađujemo za vašu vjernost zooBodovima. Registrirani kupci automatski dobivaju 1 bod za svakih 10 kn vrijednosti narudžbe. Skupljanje zooBodova se isplati. Možete ih iskoristiti brzo i jednostavno.

 

Jednostavno odaberite proizvod u Trgovini nagrada, dodajte ga u košaricu i iskoristite svoje bodove kako biste ga dobili besplatno! 

 

Imajte na umu:

  •  Prikupljeni bodovi bit će dodijeljeni na vaš račun nakon što je narudžba u potpunosti podmirena i potvrđena kao rezervirana u našem sustavu. 
  • Ako se vrijednost vaše narudžbe smanji (npr. vraćeni proizvod itd.), bit će vam dodijeljeni bodovi samo za stvarni uplaćeni iznos.
  • Ako se zooBodovi ne zamijene za nagradu u roku od 12 mjeseci od datuma kada su dodijeljeni vašem računu, isteći će na kraju kvartala. Rok valjanosti možete provjeriti u "Moj zooplus".   Također, možete prikupiti dodatne bodove prilikom posebnih ponuda i promocija. One se oglašavaju na našoj web stranici i u našim newsletterima i pomoći će vam da još brže dobijete posebne nagrade. Posebni promotivni bodovi mogu imati kraći rok trajanja.

 

Idite na zooplus Nagradni program za uvjete sudjelovanja i dodatne informacije.